Førjulshilsen med tilbakeblikk på 2021

Vi ønsker alle en riktig god førjulstid med et tilbakeblikk på noe av det vi har arbeidet med i 2021. På kurs- og konferansesiden har vi i Akt kompetanse vært mindre synlig og aktiv enn planlagt. Som så mange andre har vi på grunn av koronasituasjonen utsatt større planlagte kurs- og konferanser. I 2021 har vi hatt fokus på undervisning, foredrag, kurs og veiledning hos samarbeidspartnere. Vi benytter anledningen til å takke alle samarbeidspartnere som tar kontakt med oss for oppdrag.

Før koronasituasjonen oppsto var vi i gang med to dagers kurs i recovery og mentaliseringsbasert miljøterapi ved Blå Kors sine bosentre. Vi har hatt kurs og opplæring ved Blå Kors sine bosentre i byene Bergen, Trondheim, Ålesund, Sarpsborg, Oslo og Kristiansand. Gjennomføring av kursene har vært gjensidig inspirerende og lærerikt.

Kommuner tar kontakt for veiledningsoppdrag og har i 2021 hatt gleden av å gjennomføre veiledning med Alver og Askøy kommune. I tillegg har vi hatt foredrag for Bergen kommune.

Samarbeidet med ADHD Hordaland har fortsatt i 2021 med foredrag for deres medlemmer. Nytt av året er samarbeid om gjennomføring av samlivskurs. Hvor vi i høst har gjennomført to helgekurs. Samarbeidet fortsetter i 2022.

Vi kan også se tilbake på gjennomførte kveldseminar/webinar, i tillegg til foredrag innen tema som relasjoner på godt og vondt, hjernen og rus, mentalisering, førsthjelpshåndtering mm.

Hours Man - fre 09:00 - 15:00, Org.nr:922175756, Bankkonto 1506 19 95134
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close