Pegasus – et psykoedukativt kurs for voksne med ADHD og for pårørende – Kurset er utsatt til 2021

Pegasus er et psykoedukativt kurs for voksne med ADHD og for pårørende. Gjennom kurset gis det systematisk og strukturert informasjon om ADHD, behandling og potensielle mestringsstrategier. Målet er å gi god opplæring i hensikt å skape innsikt og forståelse for hva det innebærer å leve med ADHD for personen selv og pårørende. Ideen bak en psykoedukativ tilnærming er at evnen til å mestre øker med god kunnskap.

Kurset skal gi generell kunnskap om ADHD, utfordringer i forhold til diagnosen, og nyttig informasjon om behandling og støtteordninger. Deltakerne får mulighet til å lære mer om seg selv, og pårørende får innsikt og forståelse for hva det kan innebære å leve med ADHD. Innsikt og forståelse hos hverandre står sentralt i pegasus. Å møte andre i lignende situasjon gir også mulighet for erfaringsutbytte, og tips til strategier for bedre mestring av hverdagen.

Kurset går over åtte uker a 2,5 timer. Det blir servert lett mat og drikke på hver samling. Alle deltakere får kursbok.

Sted: Akt kompetanse, Strandgaten 199, Bergen

Kursstart: vinter/vår 2021

Pris: kr 4 500,- per enkeltdeltaker, kr 7 000,- for deltakere med pårørende. Kursavgiften dekker 20 timers undervisning over 8 kvelder, kursmateriell, i tillegg til mat og drikke hver samling. Det er mulig å velge delbetaling av beløpet.

Hours Man - fre 09:00 - 15:00, Org.nr:922175756, Bankkonto 1506 19 95134
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close